• Контакт

Контактирајте не на повеќе начини

Резервирајте преку нашата контакт форма или преку е-маил info@vilaroza.mk Доколку имате прашања во врска со резервациите на апартманите и студијата или некои други Ве молиме да не контактирате и ние ќе ви одговориме во најкус можен рок.
captcha
Reload